Volem que sàpigues

image130

A Iceberg AM fem accessible la inversió professional i eficient a tothom (des de poc més d'1€). Volem divulgar els beneficis que pot comportar-te coinvertir els teus estalvis conjuntament amb els nostres.

Fes treballar els teus estalvis

És essencial destinar una part dels ingressos a inversió, ja que ens permetrà guanyar independència financera i dependre cada vegada menys del salari per fer front al cost de la vida. A més, ajuda a mantenir una disciplina a l'hora de controlar les nostres despeses i ens obliga a estalviar.

Cursa de resistència... La inversió com una filosofia de vida

A llarg termini l'objectiu de tothom hauria de ser obtenir uns ingressos complementaris al salari, gràcies als quals poguem augmentar la nostra qualitat de vida. En alguns casos es podrà inclús arribar a viure sense dependre de treballar, assolint una llibertat plena. Quina part dels teus estalvis i ingressos estàs disposat/da a destinar a inversió financera per mirar pel teu futur i el de la teva família?

Com més aviat millor: "La màgia de l'interès compost"

"L'interès compost és la vuitena meravella del món, qui ho entén se'n beneficia, qui no, ho paga." Albert Einstein


Imaginem a algú que disposa de 10.000€ estalviats i cobra 1.428€ al mes, uns 20.000€ anuals. Decideix invertir els 10.000€ i aportar 140€ mensuals (un 10% del salari), rep un 5% anual d'interessos per aquests estalvis.


En 5 anys disposarà de 22.400€, al cap de 10 anys de 38.000€, al cap de 25 anys de 118.500€...


¿I si comencem de zero?

Imaginem la mateixa persona però sense estalvis, comença de zero i decideix aportar cada mes 140€ que reben igualment un 5% anual d'interès. 


Al cap de 5 anys posseirà estalviats 9.500€, als 10 anys gairebé 22.000€, als 25 anys una xifra propera a 84.000€, doblant els diners aportats en el període.


Facilitem enllaç a un article extern interessant

Invertir no és especular

Comprar un actiu perquè simplement puja de preu és especular, comprar un actiu que té més valor del que reflecteix el seu preu és invertir.


Hi ha moltes maneres d'invertir, a Iceberg AM ho fem en bones idees de negoci, que reporten uilitat a la societat i per això funcionen, idees que ens agradaria haver tingut a nosaltres. Coinvertint amb els seus propietaris fem un exercici quasi bé d'emprenedoria.

Accés directe als mercats (amb la banca hem topat...)

Ja sigui per tradició cultural o per influència del sector bancari, el més habitual és dipositar els estalvis en algun producte bancari com, per exemple, un dipòsit.


Fent-ho, qui realment inverteix els nostres estalvis és l'entitat bancària, la qual rep un rendiment i decideix quin percentatge ens donarà d'ells en forma d'interessos. Obviament, com es diu col·loquialment, el banc es queda la part gran del pastís i ens dóna el mínim que li convé del fruit dels nostres diners.


En canvi, al possibilitar invertir directament en els mercats, a Iceberg AM qui gaudeix de la part gran del pastís és l'estalviador, convertit en inversor, deixant solament una baixa comissió (inclosa en la rendibilitat) per la gestió dels estalvis. A més de disfrutar els avantatges de mercats inaccessibles a nivell particular per questions de tamany o elevats costos.